Centru de formare profesionala.

[ RO ] [ EN ]

News image 1

News image 2

News image 3

News image 4

 

Ne bucuram sa anuntam ca formatorul nostru, Sandulescu Elena Alina a efectuat mobilitatea de formare GRUNDTVIG sponsorizata de Agentia Nationala , “European Project Planning” tinuta de PIXEL la Florenta in perioada 11-15 octombrie 2011.

 

Cursul “European Project Planning” –“Planificarea Proiectelor Europene” au ajutat-o sa inteleaga mai bine oportunitatile de finantare oferite de Comisia Europeana, dezvoltarea de idei de proiect eficiente si sa creeze o retea de contacte cu alti 14 participanti din diferite institutii din 9 tari.

 

In zilele ce urmeaza ea va impartasi pe situl nostru cunostintele castigate in urma cursului, oferind astfel posibilitatea tuturor celor interesati de lansarea de proiecte sa afle mai multe informatii, cum sa interpretezi corect un apel de propuneri de proiecte, cum sa caute parteneri pentru proiecte si toate procedurile necesare pentru  depunerea proiectelor.  Veti putea afla mai multe despre COMENIUS, ERASMUS, GRUNDTVIG, LEONARDO si Programele Transversale, cum sa formulezi idea de proiect, dezvoltarea de parteneriate eficiente, planificarea financiara si aplicatia proiectului in sine.

 

 

 

News & Events

2018-10-25 - Conferința de închidere a proiectului “Din grijă pentru copiii și tinerii cu nevoie speciale!”

Asociația Formare Studia are deosebita plăcere de a vă invita Miercuri, 31 octombrie 2018, ora 12.00, la Liceul Tehnologic Vasile Pavelcu din Iasi ‚ str. Ion C. Brătianu 26, Cancelarie la Conferința de închidere a proiectului “Din grijă pentru copiii și tinerii cu nevoie speciale!”, contract nr. 19456/2018, finanţat de Consiliul Judeţean Iaşi, în cadrul Programului pentru acordarea de finanţări nerambursabile în anul 2016 din bugetul Judeţului Iaşi – Consiliul Judeţean Iaşi, conform prevederilor Legii nr.350/2005.

2017-08-24 - -

2016-01-13 - The Art of Mentoring training package

Replique Montre | Replique Montre Breitling | Rolex Replique Montre

FORMARE STUDIA is inviting you to participate in a training course on mentoring.

 

The Art of Mentoring training package contains three courses that addresses to adults from European countries that desire to learn and experience the magic of mentoring, in order to increase their ability to address other’s needs and be source of motivation for future (formal/non-formal) education or training for adults.
- The Mentor training course
- The Facilitator/trainer for Mentor training course
- The Mentoring Program Manager training course

Working language: ENGLISH

horloges imitatie

Target group: teachers (from secondary to higher education), researchers, managers and project, managers (from businesses to NGO’s), employees, trainers, youth workers, etc.

 

2015-07-10 - Intalnire cu mentorii si discipolii din proiectului FORMULA

Sambata, 11 iulie 2015, ora 10 la Scoala Primara "Hansel und Gretel", Iasi, Sos. Stefan cel Mare si Sfant nr 4.

 

Evenimentul reuneste  mentori si discipoli ai  nbsp;proiectului FORMULA 527914-LLP-1-2012-1-UK-GRUNDTVIG-GMP cu scopul de a evalua impactul proiectului la 6 luni de la finalizare.

2014-06-22 - Curs de Dezvoltare Personala

Pregatim o nou grupa de cursanti pentru Cursul de Dezvoltare Personala

Va asteptam cererile de inscriere cu drag pe email: formarestudia@gmail.com

Informatii suplimentare se pot obtine de la Tel: 0746320985

replique cartier

Copyright © 2009 by formarestudia.ro. Produced by dnmedia.info