Achizitie servicii hipoterapie

Asociația Formare Studia vă invită să transmiteți o propunere financiară pentru servicii de Hipoterapie necesare a fi achiziționate în cadrul proiectului „Terapii alternative pentru elevi”.

Serviciile de Hipoterapie sunt destinate celor 40 beneficiari ai proiectului, elevi cu dizabilitati asociate/severe cu varsta cuprinsa intre 6 si 18 ani din judetul Iasi, scolarizati in diverse forme.

Detalii tehnice:

  • Furnizorul de hipoterapie trebuie să asigure logistica necesară desfășurării activității cu copii.
  • Se vor desfășura cu fiecare din cei 40 de beneficiari câte 9 ședinte de hipoterapie şi activităţi de psihoterapie şi consiliere în aer liber organizate de catre un asistent social și un psiholog din cadrul proiectului.
  • Furnizorul se va asigura că toate serviciile sunt îndeplinite la un înat grad de calitate și va oferi personal suport pentru desfășurarea activităților.
  • Furnizorul va oferi acces la cai, va asigura dotările tehnice și logistica necesare organizării activităților; va asigura cai antrenați pentru lucrul cu copii și adulți; va asigura personalul necesar în vederea supravegherii și îndrumării cursanților în timpul ședintelor de hipoterapie; va asigura echipamentul necesar (cască și vestă) pentru protecția în timpul sedintelor de hipoterapie;

Ofertele se transmit pe email: formarestudia@gmail.com sau in plic la sediul Asociatiei din Iasi, Str Marta nr 8A.

Termen de depunere al ofertelor 10.09.2021

Contact 0744347134