Achizitie servicii hipoterapie

Asociația Formare Studia vă invită să transmiteți o propunere financiară pentru servicii de Hipoterapie necesare a fi achiziționate în cadrul proiectului „Terapii alternative pentru elevi”.

Serviciile de Hipoterapie sunt destinate celor 40 beneficiari ai proiectului, elevi cu dizabilitati asociate/severe cu varsta cuprinsa intre 6 si 18 ani din judetul Iasi, scolarizati in diverse forme.

Detalii tehnice:

  • Furnizorul de hipoterapie trebuie să asigure logistica necesară desfășurării activității cu copii.
  • Se vor desfășura cu fiecare din cei 40 de beneficiari câte 9 ședinte de hipoterapie şi activităţi de psihoterapie şi consiliere în aer liber organizate de catre un asistent social și un psiholog din cadrul proiectului.
  • Furnizorul se va asigura că toate serviciile sunt îndeplinite la un înat grad de calitate și va oferi personal suport pentru desfășurarea activităților.
  • Furnizorul va oferi acces la cai, va asigura dotările tehnice și logistica necesare organizării activităților; va asigura cai antrenați pentru lucrul cu copii și adulți; va asigura personalul necesar în vederea supravegherii și îndrumării cursanților în timpul ședintelor de hipoterapie; va asigura echipamentul necesar (cască și vestă) pentru protecția în timpul sedintelor de hipoterapie;

Ofertele se transmit pe email: formarestudia@gmail.com sau in plic la sediul Asociatiei din Iasi, Str Marta nr 8A.

Termen de depunere al ofertelor 10.09.2021

Contact 0744347134

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *