Cerere oferta servicii hipoterapie – proiect „Metode eficiente de stimulare a copiilor si tinerilor cu nevoi speciale”

Asociația Formare Studia vă invită să transmiteți o propunere financiară pentru servicii de hipoterapie necesare a fi achiziționate în cadrul proiectului „Metode eficiente de stimulare a copiilor si tinerilor cu nevoi speciale” finantat de Primaria Municipiului Iasi.

Serviciile de hipoterapie sunt destinate celor 35 beneficiari ai proiectului, elevi cu dizabilitati asociate/severe cu varsta cuprinsa intre 5 si 18 ani din Municipiul Iasi, scolarizati in diverse forme.

Detalii tehnice:
– Furnizorul de hipoterapie trebuie să asigure logistica necesară desfășurării activității cu copii.
– Se vor desfășura cu fiecare din cei 35 de beneficiari câte 9 ședinte de hipoterapie
– Furnizorul va asigura minim 1 Psiholog care va realiza activitățile de hipoterapie
– Furnizorul se va asigura că toate serviciile sunt îndeplinite la un înat grad de calitate și va oferi personal suport pentru desfășurarea activităților.
– Furnizorul va oferi acces la cai, va asigura dotările tehnice și logistica necesare organizării activităților; va asigura cai antrenați pentru hipoterapie; va asigura personalul necesar în vederea supravegherii și îndrumării cursanților în timpul ședintelor de hipoterapie; va asigura echipamentul necesar (cască și vestă) pentru protecția în timpul ședințelor de hipoterapie

Ofertele se transmit pe email: formarestudia@gmail.com sau in plic la sediul Asociatiei din Iasi, Str Marta nr 8A. Termen de depunere al ofertelor 5.09.2022, ora 14. Mai multe detalii puteti afla de la Manager proiect Razvan Ruginosu 0744347134